Autot parkkeerataan kiinteistön alueelle.

Hallin käyttäjä on itse vastuussa koirastaan ja itsestään ja sitoutuu korvaamaan aiheuttamansa vahingot hallille ja esteille.

Rikkoutuneesta tai pian rikki menevästä esteestä on ilmoitettava estevastaavalle.

Yhdistyksen järjestämät tapahtumat ja koulutukset menevät vapaavuorojen edelle.

Avain on henkilökohtainen, sitä ei saa lainata kenellekään.

Mikäli avain häviää, jäsen ottaa yhteyttä vuokranantajaan. Jäsen kustantaa uuden avaimen tai vuokranantajan niin halutessa lukkojen vaihdon. Kummassakaan tapauksessa avainpanttia ei palauteta.

Vapaavuorot varataan sähköisestä varauskalenterista. Enintään kaksi tuntia viikossa, enintään kahdeksi viikoksi eteenpäin. Vakiovuoroja ei voi kukaan varata.

Jokainen täyttää kalenterin kohdaltaan vapaavuorolla. Ketkä hallilla ovat olleet sekä mahdolliset sakkomaksut laitetaan kalenteriin, joka on sosiaalitilan pöydällä.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä. Siivoa roskasi ja koirien jätökset kiinteistön alueelta. Ulkoiluta koirasi piha-alueen ulkopuolella.

Tupakointi on kielletty hallissa ja kiinteistön alueella.

Koirat pidetään kytkettyinä piha-alueella, samoin hallissa. Koulutusohjaajan kanssa keskustellessa koira kytketään kiinni tai laitetaan käskyn alle.

Halliin tullessa ulkokengät riisutaan ulkoeteisessä (voi nostaa hallin puolelle lämpimään).

Myös koiran tassut tulee pyyhkiä kurasta ja lumesta. Jokainen huolehtii omat pyyhkeet mukaan.

Halliin tullaan sisälle vasta kun oma vuoro alkaa ja poistutaan ripeästi vuoron päätyttyä.

Wc:n ja sosiaalitilan ovet on pidettävä kiinni. Säännön toistuvasta laiminlyönnistä 50€ sakko, kompensoidaan nousevat sähkölaskut.

Mikäli halliin tulee avaimeton henkilö, on avaimellinen vastuussa maksun suorittamisesta sekä sääntöjen noudattamisesta. Lipas on sosiaalitilan naulakon päällä.

Sosiaalitilaan voi jättää häkin omalla vastuulla. Mikäli se ei ole yleisessä käytössä, kasaa häkki sosiaalitilaan.

Keinonurmella käytetään sisäkenkiä, ei piikillisiä. Sisäkengiksi sopivat pestyt ja likaamattomat kengät.

Makupalojen kanssa tulee olla tarkkana, niitä ei saa pudotella pitkin hallia.

Älä raahaa esteitä, ettei keinonurmi rikkoonnu. Jos et saa nostettua estettä, älä siirrä.

Vuoroaan odottavien koirien tulisi olla häkissä, autossa tai kytkettynä ja ohjaajan välittömässä valvonnassa mahdollisimman hiljaa.

Koirat eivät ole hallilla tekemisissä keskenään, halli ei siis ole koirien leikkikenttä.

Huolehdi, ettei koirasi tee tarpeitaan sisälle. Perimme pissa/kakkaveroa 5€ /vahinko. Likatahrat on siivottava matosta VÄLITTÖMÄSTI. Verolipas on sosiaalitilan naulakon päällä sekä pesutarvikkeet vessassa.

Halliin ei saa tuoda juoksuista narttua. Karanteeni kestää neljä viikoa juoksun ensimmäisestä päivästä laskettuna. Juoksunarttua ei saa myös tulla kiinteistön pihaan.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotusohjelman mukaisesti rokotettuja.

Mikäli huomaat jotain poikkeavaa hallilla tai jonkun rikkoneen hallin käyttösääntöjä, ilmoita asiasta välittömästi yhdistyksen puhelimeen.

Hallin valot on sammutettava ja ovet lukittava lähtiessä, jos halliin ei jää muita käyttäjiä. (Toistuvasta laiminlyönnistä = kolme kertaa, jäsen joutuu maksamaan 50€ sakkoa)